Certificaten

Werken bij

Wij geloven in de kracht van samen met ruimte voor persoonlijke groei

Je hebt onze missie al kunnen lezen: wereldwijd het leven van consumenten, klanten en boeren verrijken door op een duurzame manier lekkere en nutritionele zuivelproducten te maken op basis van de volledige benutting van de rijkheid van geiten- en koemelk.  

Dat is nogal een ambitie die we willen realiseren. En dat met zo’n 50 medewerkers. En toch is dit ons dagelijks streven. Daarom zijn ‘samen’ en ‘passie’ belangrijke woorden voor ons. Alleen samen met klanten, leveranciers, veehouders en collega’s in de kaasmakerij kunnen we stappen voorwaarts maken. Daarbij geldt dat we het elke dag beter willen doen en willen leren van gemaakte fouten. ‘Samen’ wordt ook beter door persoonlijke groei. Jezelf ontwikkelen door te leren, ervaring op te doen, te trainen of een opleiding te volgen maken onderdeel uit van de mogelijkheden.

Binnen Amalthea kennen we uiteenlopende functies. Accountmanagement, controlling, productontwikkeling, procesoptimalisatie, administratie, supply chain, technische dienst: het is slechts een greep uit de verschillende disciplines.

In onze moderne kaasmakerij in Rijen werken we met 4-ploegen aan kaas- en zuivelproducten voor de consumentenmarkt en de voedingsmiddelenindustrie. Vernieuwing is een van de kernwaarden van Amalthea. Samen werken we als een hecht team aan de ontwikkeling en optimalisatie van producten en verbetering van onze bedrijfsprocessen.

Kom jij ons team versterken?

Bekijk hier onze vacatures

Open solliciteren

Staat de baan die je zoekt op dit moment niet op onze vacaturepagina? Dan kan het tóch nuttig zijn om je zoektocht aan ons kenbaar te maken. Want wellicht zit die vacature al in onze pijplijn. Of komt er in de toekomst een vacature vrij die past bij jouw wensen. Mail ons gerust je cv en brief waarin je aangeeft welke baan je ambieert en wie weet hebben we in de (nabije) toekomst een match.

Open sollicitatieformulier

Over Amalthea

Wij maken en ontwikkelen dagelijks op integere wijze excellente producten die aansluiten bij behoeften in de B2B- en B2C-markt. Vanuit onze nieuwsgierige aard en de drang naar vernieuwing maken wij daarbij gebruik van state-of-the-art zuiveltechnologie die tot de top van de markt behoort. Daarmee halen we alles uit melk.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw