Certificates

Amalthea在2023年国际有机绿色产品博览会(BIOFACH)上推出了多款有机奶酪新品

Biofach is een van de belangrijkste beurzen op het gebied van biologische voeding en vindt plaats van 14 t/m 17 februari in Nuremberg, Duitsland. Op deze beurs introduceren wij met trots onze nieuwe range biologische geitenkaas en biologische koekaas. Door de unieke recepturen en bereidingswijze zijn we overtuigd van het succes van deze nieuwe range.

Duurzaamheid en dierenwelzijn

Als vooraanstaand producent van halfharde geiten- en biologische koekaas voelen we het als onze verantwoordelijkheid om duurzame kaasproductie mogelijk te maken met veel aandacht voor dierenwelzijn en het milieu. Met de introductie van de nieuwe range biologische geiten- en koekaas zetten we op deze gebieden opnieuw flinke stappen.

Biologisch (ver)werken

In de biologische veehouderij worden geen bestrijdingsmiddelen en kunstmest toegepast, maar alleen natuurlijke bestrijdingsmiddelen. Bij het verwerken van de melk tot kaas in open draineerbakken gebruiken we bovendien geen geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit levert biologische kazen op met een uitgesproken smaakkarakter.

Kom proeven

Natuurlijk laten wij beursbezoekers graag kennismaken met de nieuwe range biologische kazen. Kom dus vooral proeven! Je bent van harte welkom in onze stand Hal 5 Stand 5-307.

Beurstijden + programma Biofach beurs

  • Dinsdag 14 t/m donderdag 16 februari van 9.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag 17 februari van 9.00 – 17.00 uur

Het complete programma vind je op de site van de Biofach beurs.

Locatie: BIOFACH, Exhibition Centre, 90471 Nürnberg, Duitsland.

Graag tot ziens op de BIOFACH 2023!

 

Over Amalthea

Amalthea is de Nederlandse geitenkaas- en biologische koekaasproducent gelieerd aan de gelijknamige coöperatie van geitenhouders. Dagelijks wordt de hoogste kwaliteit geiten- en biologische koemelk geleverd die in de moderne kaasmakerij wordt bereid tot prijswinnende Nederlandse geiten- en biologische koekaas. Daarnaast wordt in deze locatie CleardMilk® vervaardigd: de optimale basis voor zuivel- en kaasinnovaties en lokale productie. De Amalthea-groep is gevestigd in Rijen (Noord-Brabant) en verwerkt met circa 70 medewerkers jaarlijks ruim 130 miljoen liter melk.

分享文章 :

企业社会责任

合作社相信链条和环境的透明度。因此,一些成员在农场开展了基础、中等和高等教育的教育项目。团体也有可能参观这些农场。此外,我们还经常与大学合作进行动物福利研究。

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw